dimecres, 14 de febrer del 2018

DIA 30 DE GENER: CLASSE 1:

ENS PRESENTEM

Hui se'ns ha explicat el funcionament de l'assigantura i ens hem presenentat, però primerament hem vist un video introductori a la classe. La majoria dels dies vorem un video relacionat amb la festivitat o algun valor o tema actual.

El vídeo de hui ha sigut "un abrazo sanador desde el alma":

Una bona reflexió d'aquest vídeo és com quasi tots pasem la major part del dia de mal humor i ho contagiem a la resta, però si hi ha una persona, encara que sols siga una, que estiga feliç o simpliment no responga al mal humor de la resta, podem fer que la quantitat d'enutjos baixe. Aquest fet també és apliacable a l'aula. Si nosaltres, com a mestres, estem tristos, enutjats o qualsevol altra emoció negativa, farem que els xiquets també ho estiguen. Tanmateix també podem fer el contrari, que els xiquets estiguen tristos i amb el nostre positivisme alegrar-los el dia, per a un millor ambient de treball.


Respecte a les activitats que hem realitzat hui, l'activitat de presentació crec que és una de les més importants que es poden fer a classe, ja tingues 5 anys o 40. Al contrari del que molts pensen "pedre un dia" com diuen, no existeix. No perdem un dia per presentarnos, és més, en la meua opinió estem guanyant temps perquè estem creant un ambient on pogam treballar a gust, confiant i coneixent les capacitats i gustos que tots tenim, enfortint les relacions alumne-alumne i alumne-mestre. Si treballem amb gent que no coneguem mai sabrem de quines capacitats disponem per a aprendre o ensenyar entre nosaltres.


1 comentari:

  1. Genial Àngela. Sóc de la mateixa opinió, no es perd un dia, se'n guanyen dos!!
    Salutacions!!

    ResponElimina