dimecres, 13 de desembre del 2017

NADAL I WEB 2.0

Per poder utilitzar els recursos de: "PRÀCTICA FOTOGRAFIA" a l'aula amb una temàtica nadalenca he pensat en fer algunes activitats amb elles l'última semana antes de vacances de Nadal.
L'aula d'Infantil per a la que estan pensades aquestes activitats és de 4-5 anys tot i que algunes es poden utilitzar també a altres nivells educatius.


ACTIVITAT 1:
LLEGIM JUNTS
Llig aquest conte amb els teus companys i presta atenció als personatges i elements que apareixen. 

Primerament els llegirem un conte creat amb Storybird. Després, quan s'acabe el conte, els preguntarem sobre els personatges que han aparegut i els elements i quants d'ells els relacionen amb el nadal, per exemple:
Imagen relacionada
https://goo.gl/images/yYP6CX
I quins personatges heu vist que sempre ens visiten en nadal? Aleshores els xiquets haurien de pensar els personatges que han aparegut, si el conte fora HERMES  haurien de dir: El Pare Noel, els rens...

Els materials que necessitem són un projector i un ordinador, per a que tots els xiquets puguen veure el conte a la vegada i pugune llegir-lo bé.

Amb aquesta activitat aconseguim que siguen capaços de centrar la seua atenció i mantenir la concentració per a que escolten el conte però també de recordar-lo.


ACTIVITAT 2:
EXPRESSAT
Expressa que significa per a tu el Nadal en una paraula. Després, juntament amb totes les paraules dels teus companys, formeu un dibuix creat per les paraules.

Cada xiquet de classe haurà de dir una paraula que exprese per a ell el Nadal, pot ser una emoció, un objecte, una persona o grup de persones.
Resultado de imagen de pizarra digital en infantil
https://goo.gl/images/V1r8Je
Per a fer aquesta activitat utilitzarem https://www.nubedepalabras.es/. Entre tota la classe escollirem quin tipus de dibuix volem, en aquest cas que tinga relació amb el Nadal i després cada xiquet escriurà la seua paraula amb el color que vuiga.
En acabar de fer la nostra creació,es pot imprimir i utilitzar per decorar el corredor.

Els materials que necessitem són una pissara digital, per a que els xiquets puguen interactuar amb ella.
En cas de no tenir una és pot adaptar aquesta activitat amb tablets o amb l'ordinador.

Amb aquesta activitat aconseguim que pugen sintetitzar el que volen expressar.


ACTIVITAT 3:
DESSITGEM BONES FESTES
Crea una targeta Nadalenca per a la teua familia o amics.

Amb la web de Canva cada xiquet serà lliure de crear una targeta com vuiga de Nadal. Haurà de tenir un dibuix o imatge amb un missatge escrit per dessitgar bon Nadal i feliç any nou.

Els materials que necessitem són ordinadors, aquesta activitat és pot realitzar per parelles per a que hi haja suficients dispositius per a tots.

Amb aquesta activitat, aconseguim que els xiquets desenvolupen la seua creativitat.



Espere que us hajen agradat i siguen d'utilitat aquestes activitats, moltes gràcies per visitar el meu blog :) .




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada