dimarts, 12 de desembre del 2017

PRÀCTICA FOTOGRAFIA

Aquest pràctica esta composta per diverses activitats. A continuació podràs veure algunes aplicacions que et seran útils per a l'aula i com jo les he pogut utilitzat.

ESPERANÇA A UNA IMATGE


Aquesta imatge està editada amb Aviary. Primer he aplicat un efecte d'enfocament enfocant les dues mans formant el cor i després li he afegit un marc senzill. Aquesta imatge representa la pau, amor i la relació familiar que es potencia al nadal ja que són les mans d'una xiqueta que considere la meua germana i la meua.
Amb aquesta web els xiquets podran fer que les imatges siguen originals i propies seues.


DESSITGEM BONES FESTES
BON NADAL de Angela Sangar


Per a fer aquesta targeta he utilitzat Canva. He decidit posar una imatge pròpia amb algunes opcons que t'oferix aquetsa web.
Gràcies a aquesta web els xiquets podran crear les seues targetes nadalenques per a amics i família d'una forma online.


QUÈ ÉS NADAL AMB UNA PARAULA?

Primerament s'ha d'entrar a la pàgina web de Spell with flickr, després hem d'escriure la paraula que escollim on posa spell:. Finalment podem canviar la imatge de la lletra clicant sobre ella, i quan ja tenim la paraula com volem, o es fa captura de patalla o s'inclou mitjançant l'html.

Per a mi la familia representa el nadal, perquè més que els regals, importen els bons moments que pases amb la teua familia, ja que gràcies al Nadal molts familiars que viuen llunt venen per a celebrar-ho i pasar temps amb nosaltres.


letter F letter A letter m letter I letter L letter I letter A

Gràcies a aquesta web, els xiquets podran expresar les seues paraules d'una manera més exacta, ja que la paraula està acompanyada d'imatges.


REGALEM PARAULES


Per a crear aquest mosaic de paraules, he utilitzat https://www.nubedepalabras.es/. He triat una forma predisenyada i he canviat el color del fons. I les paraules són el que significa el Nadal per als xiquets, ja que vaig preguntar a un xiquet de 7 anys i una de 10 que hem digueren paraules que els recordaven el nadal.
Amb aquesta activitat aconseguim que els xiquets pensen sobre el significat d'alguna cosa i la puguen expressar amb paraules.


MEMÒRIES DE NADAL


Per a fer aquesta imatge he utilitzat ImageChef, una aplicació on pots posar marcs a les teues fotos. m'ha cridat l'atenció d'aquest marc perquè ja tenia la fotografia pensada i els colors quedaven molt bé, a més he escollit aquesta fotografia perquè en recorda els bons moments amb els meus amics.
Amb aquesta apliació podrem fer les imatges més vistoses i decorar les classes d'una manera més bonica.


CONTES DE NADAL
Amb la web de Storybird he creat un conte. Primerament he buscat unes imatges que m'agradaren per fer el conte. En segon lloc he el·legit i ordenat les imatges que m'han paregut útils. Per últim, he escit el conte. El meu conte es titula  HERMES i conta com canvia aquest any el Nadal per a un ren anomenat Hermes. Per poder accedir al meu conte sols heu de clicar el nom.
Amb aquesta web podrem crear tots els contes que vuigam i utilitzar-los a l'aula amb els xiquets d'una manera més interactiva ja que podran veure-ho a la pissarra.


Espere que us haja servit alguna aplicació.

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU
                   🎄🎅🎊💓

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada