dimecres, 13 de setembre del 2017

CLASSE 1: PRESENTACIÓ I INTRODUCCIÓ

QUE S'HA FET?
Hui ha sigut el primer dia de classe per tant, el professor s'ha presentat i explicat el funcionament de l'assignatura. A més de fer grups i escollir tema per a la presentació també hem parlat sobre els avanços de la informàtica i el control que tenim sobre les xarxes socials i el nostre perfil a internet. Relacionat amb les xarxes socials se'ns ha plantejat si creguem que en la nostra futura docencia podrem utilitzar-les a classe com una eïna més de treball.

QUE S'HA APRÉS?
Hem aprés com es crea un blog.
Quan hem parlat sobre la tecnologia, s'ha comentat que a Xina ja existeix la possibilitat de pagar amb l'escaneig dels trets facials. També hem aprés que realment no tenim tant de control de les nostres xarxes socials, si no més be que els demés poden tindre el control sobre nosaltres per posar més informació de la deguda. 

REFLEXIÓ PERSONAL
Respecte a l'assignatura pense que serà de gran utilitat aprendre com utilitzar les TIC a l'aula ja que la tecnologia es pràcticament el futur. Però l'ús de la tecnologia ha de ser moderat i evitar l'addicció. Me sorprés molt amb lo del perfil d'internet perquè no m'esperaba que hi haguera tanta informació sobre mi a pesar que sempre vaig amb cautela, però per altra banda aquest perfil també ens és necessari ja que avui en dia quasi tot funciona per Internet.

PER A SABER MÉS...

https://www.youtube.com/watch?v=gN1BNO4UDvM sobre la identitat digital.